Indirah heeft mijn geholpen om deels van mijn doelen te kunnen behalen. Mijn dansdoelen waren om op de scholen Rick Odums, die plaatsvind in Parijs en Bird die plaatsvind in Londen aangenomen te worden. Zij heeft mij hierin gesteund zowel fysiek en mentaal. Mijn fysieke mogelijkheden zijn verbeterd zowel conditie , kracht en lenigheid. Hierbij ben ik ook op danstechnisch gebied verbeterd.

Ik ben Indirah Tauwnaar dankbaar voor wat ik geleerd heb en nog ga leren, want de doelen die ik heb bereikt zijn mede dankzij haar . Haar steun, haar kennis, en haar liefde die ze voor haar leerlingen heeft. Ze probeert het uiterste uit haar leerlingen te halen en daar kijk ik erg naar op. En door haar investering in mij , ze heeft me geholpen om ook op onderzoek te gaan in het buitenland en door haar heb ik ook mijn doelen bereikt . Ik ben aangenomen op beide scholen waar ik super blij mee ben . Uiteindelijk heb ik gekozen voor Rick odums omdat ik zelf vind dat deze school beter bij mij past.

Bedankt Indirah, voor alles !

Pin It on Pinterest

Share This

Vind je dit leuk?

Deel het dan!