Twee jaar geleden ben ik gestart met de PT bij Indirah en ik ben nog altijd blij dat ik die keuze heb gemaakt. De reden dat ik wilde starten met PT was omdat ik na mijn mbo dans wilde doorstromen naar het hbo dans, maar omdat te bereiken wist ik dat ik mezelf moest gaan pushen. Ik heb grotendeels gewerkt in periodes van 3 maanden a 2-3 keer per week. Daarnaast kreeg ik een persoonlijk trainingsschema, voedingsadvies en kon ik altijd terecht met eventuele vragen. Door deze aanpak zag ik niet alleen fysiek verandering maar ook mentaal want eigenlijk is dat waar het allemaal mee begint.
Indirah is een trainster met kennis op vele fronten en weet dat aan te sluiten op jou specifieke doel, lichaam en mind set. Hierdoor kon ik in mijn auditie periode mijn krachten goed naar voren laten komen en werden mijn ´zwaktes´ maar een bijzaak want ik wist wie ik was en hoe ik dat over moest brengen. Wat mij dan ook uiteindelijk naar mijn doel bracht. ik ben aangenomen op een hbo pre-vocational jaar bij Performers College in Engeland. Dit had ik absoluut niet in deze korte periode kunnen bereiken zonder de training, support en discipline die ik kreeg van de lessen. Ik heb zoveel meer uit de trainingen gehaald dan alleen een beter conditie.
De PT is aan te raden voor iedereen. Van het ontwikkelen van een betere zelf kennis tot de stap maken naar het professionele dans vak. Het is een personal training voor gemotiveerde, passievolle harde werkers en dan zal je iets bereiken om trots op te zijn!

Door haar een-op-een begeleiding wordt de training optimaal benut en krijg ik alle aandacht die ik nodig heb.
Indirah’s personal training zou ik zeker aanbevelen; het is de tijd, moeite en het geld zeker waard om snel van je blessure af te komen en je hele lichaam fysiek te verbeteren.

Pin It on Pinterest

Share This

Vind je dit leuk?

Deel het dan!