Hoe heb ik de PT ervaren, het was heel zwaar totaal niet makkelijk maar Indirah hielp je erdoorheen. We begonnen altijd met een opwarming jumping jacks en mountain climming daar had ik best moeite mee omdat het zwaarder was dan je dacht maar doordat indirah me pushde ging ik door en wilde ik niet opgeven.

Ik merkte dat me conditie beter werd en ook viel ik heel snel af. Na de les moest ik altijd opschrijven wat ik had gedaan& hoe het was gegaan. In me schrift schreef ik ook op wat ik in een bepaalde tijd wilde bereiken. Ik denk nu ook heel anders tijdens het sporten normaal als het zwaar was hield ik snel op en na dat ik bij Indirah heb getraind kijk ik heel anders naar trainingen, ook al is het zwaar probeer ik toch door te gaan want uiteindelijk ben ik blij met de resultaten.

Ik raad andere ook aan om bij haar PT te nemen, Ze weet heel goed wat ze doet en hoe ze je kan helpen!!

Pin It on Pinterest

Share This

Vind je dit leuk?

Deel het dan!