In de vier weken dat ik van Indirah training heb gekregen heb ik al ontzettend veel verschil gemerkt. Mijn knieklachten zijn meer verminderd dan in de zeven maanden hiervoor waar ik onder behandeling stond bij een reguliere fysio. Ze kijkt naar de oorzaak van mijn blessure en behandelt vanaf dat punt verder, in plaats van alleen naar het gevolg te kijken.

Door haar kwam ik erachter dat de oorzaak van mijn knieblessure in mijn rug en schouders zit, omdat ik mijn spieren daar te weinig of verkeerd gebruik, en dat mijn benen in lengte ongelijk zijn, wat allemaal meespeelt in de oorzaak van mijn knieblessure. Hier is bij mijn reguliere fysio nooit naar gekeken.

Indirah kijkt naar mijn lichaam als geheel en zorgt ervoor dat ik beter weet wanneer en welke spieren ik moet gebruiken in een beweging. Ook geeft ze kracht- en conditietraining zodat niet alleen mijn knieen, maar ook de rest van mijn lichaam sterker wordt.Ik voel me veel fitter en sterker, ben me fysiek en mentaal veel bewuster van mezelf geworden en mijn doorzettingsvermogen en coƶrdinatie zijn heel erg verbeterd. Ik had nooit verwacht dat mijn klachten zo snel zouden verminderen en ben heel erg blij dat ik al zo snel verschil merk.

Indirah heeft veel kennis, legt ook uit waardoor mijn problemen zijn ontstaan en door oefeningen mee te geven, zorgt ze dat ik ook buiten haar trainingen genoeg aandacht aan mijn lichaam besteed.

Pin It on Pinterest

Share This

Vind je dit leuk?

Deel het dan!