Ik heb vorig jaar als auditie training voor Lucia Marthas Institute of Performing Arts Amsterdam & The Urdang Acadamy in Londen, privé trainingen genomen bij Indirah. Wij hebben samen heel hard gewerkt aan mijn zwakke punten, zoals performance, kracht, freestyle, flexibiliteit en de plaatsing van mijn armen.

Het was zowel fysiek als mentaal zwaar. Fysiek, omdat we buiten mijn grenzen werkten. Dat is iets waar ik heel veel aan heb gehad, omdat ik op mijn auditie merkte dat heel veel mensen conditioneel niet sterk genoeg waren en dus werden afgewezen.
Mentaal omdat ik mezelf heel erg tegenkwam in Indirah haar lessen, waaraan ik ook heel veel heb gehad voor mijn audities, omdat ze bij Lucia Marthas bijvoorbeeld met stickers werken, of omdat ze bij Urdang met 13 mensen en 2 camera’s beoordelen, wat voor mij ook een soort mind-game was.

Indirah hielp mij 2-3 keer in de week voor een aantal weken, met als resultaat dat ik na mijn tweede ronde bij mijn auditie voor Lucia Marthas Amsterdam een groene kaart kreeg en dat ik bij The Urdang Acadamy in Londen werd aangenomen met een Full Scholarship en in aanmerking kwam voor een DaDa-award.

Ik zou Indirah haar privé trainingen zeker aanraden omdat Indirah heel veel kennis over het menselijk lichaam heeft en ook heel veel ervaring in het werkveld heeft, zowel nationaal als internationaal.

Pin It on Pinterest

Share This

Vind je dit leuk?

Deel het dan!