De personal training lessen van Indirah waren voor mij erg effectief en leerzaam. Mijn persoonlijke doel was aangenomen worden bij Docent Dans aan de AHK. Hiervoor moest ik zowel fysiek als mentaal nog groeien en daar heeft ze mij goed in kunnen coachen.

Ze heeft niet alleen verstand van het lichaam, maar ook van de dansacademies waardoor zij precies wist waar ik aan moest werken om aangenomen te kunnen worden. Alles kwam aan bod: zowel conditionele-, kracht-, als danstechnische oefeningen. Wat ik fijn vind aan Indirah is dat ze je pushed om door te gaan maar ook goed kan aanvoelen wanneer je echt niet meer kunt. Dat laat zien dat ze zich focust op jouw lichaam. Ze kan heel goed zien waar je focus punten liggen en hoe je dit het best kunt trainen. Ze heeft me geholpen bewust te worden van deze punten en mij geleerd hoe ik dit zelf kan aanpakken.

Verder heeft zij mij niet alleen fysiek maar ook mentaal gecoacht tijdens de trainingen. Het was belangrijk dat ik niet alleen keek naar wat beter moest, maar ook naar mijn kwaliteiten en hierdoor in mijzelf ging geloven. Ik moest dan ook mijn kwaliteiten opschrijven en Indirah heeft mij geïnterviewd alsof ik op de auditie stond. Ze leerde mij dat ik maar met 1 instelling de school in moest lopen: aangenomen worden. Want dat kon ik. Uiteindelijk ben ik aangenomen.

Ik ben enorm gegroeid, zowel fysiek als mentaal, als danser en als mens en daar ben ik haar eeuwig dankbaar voor!

Pin It on Pinterest

Share This

Vind je dit leuk?

Deel het dan!